注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

高占路 廊坊师范学院信息技术提高班十四期

新生,从这里开始。

 
 
 

日志

 
 

风雨哈佛路  

2017-03-11 14:51:30|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
看到小伙伴在看一个中英文对照的电影,我好奇心大起,看了心就收不起来了。
我看到电影第一眼有意思,看了一会就想继续看下去,开始是一个悲剧,以前的我肯定会放弃的,但是看到题目我想看看最后的结局是什么样的。看看主角是如何奋斗的。看看奇迹是如何发生的。
分享几句话给你
因为一个观点给你一个片面的世界(because one point of view gives you a one-dimensional world)
I could push myself and make my life good .
I guess I ,kind of , lived that life style.I'm embarrassed now about how layback I've been.  I just need the changce, I need the changce to climb out of  this place I've been born in.  Every one I know just angry ,tired .they ' re trying to survive .but I know that there's a world out there . that's better .that 's better developed. I wanna live in it .
  评论这张
 
阅读(17)| 评论(8)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017